0

Vice

Bruce Willis spelar Julian, skaparen av den laglösa klubben Vice. Eller klubb är lite osäkert ord, det är en stad i en stad. Här bor robotar som inte vet att dom är robotar, bara för att deras öde ska kunna skapa den perfekta atmosfären. Här kan du döda robotarna eller våldta dom eller vad som helst. Dom minns inget dagen efter ändå. Polisen Roy (Tomas Jane) tycker inte om stället och vill riva det. Så när en av robotarna, Kelly, får veta sanningen och flyr så ser han sin chans att stoppa Vice.
 
Listen, Kelly....you are stuck inside an aweful movie!
 
Låter filmen som Westworld? Ja, det är en exakt kopia. Inte en bra kopia heller. Willis har sjunkigt bortom Titanics nivå då hans sviniga beteende fått honom att falla likt Hans Gruber från Nakatomi Tower. Minns ni Die Hard? Jag också....Kelly är tråkig som tusan att följa, då hon har lika mycket karaktär som asiaten i Die Hard som äter en Mars-bar. Asiaten heter Al Leong, föresten. Nu vet ni det!
 
Tomas Jane, hans häftiga frilla och coola pistol.
 
Den enda som ger filmen lite rolig feeling är Tomas Jane. Han verkar veta vilken skit han badar i och springer runt som en sluskig Jack Burton i ful frilla och låtsas vara actionhjälte. Det är majestätiskt att se skådisar gå in med allt, trots att filmen är skit. Vi får se att kameran svajjar till höger och vänster i många actionscener, som om filmen utspelar sig på en båt. Antagligen för att fånga oss i hur förvirrad Kelly är. Men eftersom alla vakter i Vice är skitdåliga så flyr Kelly staden utan motstånd.
 
Filmen får 1 av 5 guldkameror.
 
Robin