0

Straffkommando Öst

Tydligen är filmen  vi ser på idag baserat på en novell om kvinnor som under andra världskriget erbjuder sig att göra sin del för att rädda Tyskland, ha sex med landets soldater.. Filmen börjar med ett gäng skolflickor ska undersökas för att se hur passande de är för militären, men det verkar inte som att de komma med i armen...som sexslavar. Ett gäng flickor klarar testen och antar att kvinnan som inspekterade dem är lesbisk , något de intalar sig själva att de inte är.  VI har en till flicka som vill ansöka till programmet men det blir svår då hon endast är halvarie men en heting till sköterska fixar in henne efter en snabb ”intervju” utav den naknare varianten. På annat håll får en doktor Khun en tajt sits då han avspisat flera dugliga flickor då han själv tycker de inte är i skick att åka ut i krig men det håller inte Gestapo med om så de anmäler han till regeringen och tvingar in hans döttrar till tjänstegöring. Innan man vet ordet av bär alla flickor och ett pack soldater ut mot lägret där de ska tjärna Furern och sitt hemland.

Finn 1 fel

Tåget attackeras av fientliga stridsflygplan så de marcherar till vad som återstår av lägret där en grupp av flickorna får jobb på ett bordell där de alla dushar tillsammans och snackar om lesbiska. De bestämmer sig för att skicka brev till Himmler om att de vill ut till fält, inte i säng. Så kort sagt, kvinnorna i nazisternas tjänst inser att männen inte är tillräckligt och majoriteten av dem blir lesbiska å det slutar med att de alla har sex med varandra istället, detta gör nu att Nazityskland inte bara invarderas utav lesbiska kvinnor utan också Sovijet unionen.

”Do you think I still need someone to wipe my bottom?”

Filmfett har haft en vecka dedikerat till Nazisplotation och för ett tag sedan hade vi hela Ilsa Trilogin, nu är det dags för ännu mer slisk och slask! She Devils of the SS som filmen även är känd som är en nazisplotation som inte är lika svår att sitta igenom såsom Ilsa, Beast in heat eller Gestapos last Orgy, denna är mer snusk och lite gladporr med Nazitema. Filmen är bara rent slisk och slask, ingen vidare historia eller välgjord produktion, lite svastikor sätter atmosfären, krigsscenerna är rätt coola medans dubbningen genom hela filmen är hysteriskt dåligt. Tjejerna i bordellet tar det faktum att de inte ska vara soldater utan horor jääävligt bra... trots att det är deras dröm att tjärna fosterlandet. Men filmens enda syfte är att visa nakna kvinnor, det är som en deal på Burger King, ”naken kvinna varje minut annars får du pengarna tillbaka”, synd bara att det är 70-tals kvinnor så .....yeah... Vi har även en högt uppsatt Nazi som är lesbisk, och alla verkar vara med på det trots att homosexuellitet var straffat med döden i Nazi tyskland... historisk korrektness finns inte i Nazisplotation filmer så varför gnäller jag?? Filmen är rena softcore filmen, sevärd? Om du gillar sånt eller driver en blogg där du oftast snackar om nazifilmer. Straffkommando Öst får 1.5 Guldkameror av 5

Markus