0

Mega Man (fan film)

För typ ett halvår sedan scrollade jag genom youtube och ramlade över en fan-made film av Mega Man. Eftersom jag gillar tv-spel, retro saker och billiga filmer så gav jag denna filmen ett försök.
 
Dr. Cumface
 
Året är 20XX. Fujiwara City. Dr Light och hans kollega Dr Wally vill skapa robotar för att göra världen bättre. Deras första skapelse var nästan perfekt....FÖR perfekt, då han stack av nån anledning. Nu har dom gjort sin TREDJE robot, då deras andra robot blev en tös, Roll. Den nya killen blir Rock! (Rock and Roll....we get it) Men Dr Wally är trött på att vara Dr Lights sidekick och vill hämnas...genom att ta över deras prototyp-robotar och staden! Dr. Light ger Rock chansen att bli en hjälte, med en uppgradering. Nu blir han....MEGA MAN!
 
 
Skaparna bakom filmen har lekt väldigt mycket med så lite som möjligt. Utdragen dialog, monolog och lite tråkiga scener. Blandat med nörderi såsom att man spelar tv-spelet Contra och slänger in olika fiender, såsom Cut Man. Dr Wally har en jävla massa fillers, som drar ut på tiden. Men han är lustig att se på med sitt överspelande, sin onda blick och en skådis som leker med dåligt skriven dialog. Dr Light är dock en väldigt bra och mysig herre, spelad ömtåligt av en bra skådis.
 
 
Filmens första halvtimme är sjukt bra i dialogen och känns seriös i att övertyga oss som tittare. Synd bara att det förintas med animerade fiender som påminner om Asylum Films. Men filmen har noll budget och jag ser den gratis, så jag har kul ändå! Lägg till den grymt härliga Mega Man låten mot filmens final, som förövrigt är en cool payoff.
 
3 av 5 guldkameror. Se filmen här! https://www.youtube.com/watch?v=KcLqmH77g_s
 
Robin