0

FilmFett Funderar: Blade Runner 2049

Den nya teasern på Blade Runner 2049 lämnade Robin i en koma. Först var det Phantasm Ravagers återkomst, men nu är det Blade Runner 2049. Och denna filmen kommer garanterat hamna i biografer, vilket Robin är ytterst tacksam över.
 
 
Det lilla vi får se är en blinkande stad med neon-ljus, täckt av mörker och skuggor. Sedan hoppar vi till en sandstorm som tagit över en spökstad. Är detta en dröm? Nej, Ryan Goslin hittar snart Deckard i en övergiven byggnad som kan vara polisstationen från första filmen. Deckard säger några coola lines. Ryan svarar. Sedan ser vi Ryan gå i den mörka staden igen.
 
 
Allt, tillsammans med ett fläskigt foto som saknas i ALLA Marvels filmer. Mycket släta, vackra bilder. Och ljudet? Musiken ekar som en mekanisk melodi av rost och ny teknik. Är det Vangelis som återkommit för musiken? Tyvärr inte. Men den isländske Johann Johannson kan nog göra episka noter, trots allt.
 
Personligen så kan jag inte vänta....jag har stora förhoppningar på att Blade Runner 2049 kommer lyckas, så länge man går rätt väg.
 
Robin