0

Eternal

 
Detektiven Ray är en grymt sleazy snubbe. Han ligger med en massa brudar, men undviker att ligga med sin barnvakt, då hon ska vara 17...fast ser ut som 30, och är jävligt söt! Men Ray har sin gräns, och trots hans stela relation med sin fru Jessica så är han en bra far. Men Jessica har försvunnit till något europeiskt land och inte lämnat något medelande. Ray upptäcker att hon har varit med den lesbiska och extremt rika Elisabeth. Ray tror Elizabeth vet var Jessica är...för hon säger det rakt ut, men vägrar nämna något mer. Samtidigt vet vi i publiken om att Elizabeth är en vampyr...och hon gör blodiga massakers med sina ligg. Har Elisabeth mördat Jessica? Ray gör allt för att veta sanningen!
 
 
Eternal är en uppföljare på legenden om Baronessan Bathory, som drack blodet av jungfruar för att bli odödlig. Denna berättelsen är jävligt intressant och jag gillar idén att utföra fler filmer om denna blodiga sagan, som antagligen ska vara sann. Så filmen bjuder på gothiska miljöer och en bra grund till en bra film. Synd bara att den är kvalitets-mässigt väldigt låg i kamerateknik. Allt ser sjukt suddigt ut och ljussättningen är som på en sjaskig bar.
 
 
När Ray äntligen anländer till Venedig i filmens sista akt så blir det dock väldigt intressant med blodsritualer och en maskeradfest.
 
2 av 5 guldkameror.
 
Robin