1

Caligula & Messalina

Kommer du ihåg de där 2 lesbiska brudarna ur den där scenen från Caligula som blev inklistrad och endast gjorde filmen 45 minuter längre?...inte jag heller för min version av filmen har totalt klippt bort den, men en av dem fick en spin-off!...... vilken jävla värld vi lever i...

Är du redo för 3 nyanser av tabuu?

2 Romarsoldater står å snackar om Caligula och vilken ond fan han är medans de prisar Ceasar sedan byter de snabbt samtalsämne ... det är inte en stark öppningscen. Filmen börjar på riktigt i Claudius palats där han leker med en hora ......OH GUD DET ÄR HANS SYRRA OCH DE SNACKAR OM DERAS YNGRE SYRRA SOM RUNKAR AV HÄSTAR FOR FUCK SAKE FILM! Och vi fortsätter med en grov sex scen med Claudius och hans Agrippina (som är fru till Caligula) sedan kipps det till ett balrum där Caligula avrättar en snubbe pga hans dåliga andedräkt medans han får en avsugning framför alla (it’s good to be king?) men snart inkommer nyheter från tyskland angående ett föräderi från hans syster Drussyla med hjälp av flera stora familjer i riket i ett försök att störta kejsaren men dessa förädare får snart smaka på Caligulas vrede. Men snart ställer Caligula Agrippina mot väggen då han antar att hon vill ha kungariket åt sin egna son Nero.

”That is why I taught you the to fight with a sword and tought you the art of lovemaking as a baby”- Her FUCKING MOTHER!

I ett fönster i Capri medans stadne står i brand står en moder och talar om för hennes dotter Messilina om hennes plan att göra Messilina till drottning genom att bli gladiator.... OCH INCEST! För ihelvete, det indikeras även att modern gav Messilina lektioner i kärleksmakeri som en bebis..... MOVING ON! Messilina går med i tuneringen och mördar sin motståndare vilket får Ceasars uppmärksamhet och hon lyckas wowa han ännu mer. Messilina är snart en av landets mest fagra möer men detta orsakar drama mellan henne och Agrippina medans de båda är ute efter Caligulas tron medans de båda vänstrar med Claudius. Vem kommer vinna Roms högsta tron? Vem kommer få mest snopp? Kommer vi se ännu mer hästdjur råpöka?

 ”I only want you to see this horse as your equal”

Hur kan denna film ha sådana stora scener med tanke på att dess budget är för lite för att bo på ett 2 stjärnigt hotell över en natt? Jo man lånar settet från Caligula och fixar fram Bruno Mattei som reggisör. Filmen börjar direkt dåligt, snabb exposision som förklarar vem Caligula är, vad som komma hända i filmen och varför Ceasar är god, den hastiga samtalsändringen är förbannat kul på en dålig nivå medans dubbningen kan vara bland det värsta som finns. Filmens historia är rätt intressant, denna ”uppföljare” kom ut 3 år innan Caligula då denne tog 4 år i editing. Caligula and Messilina såsom denna film också kallas är steget ifrån Caligula då filmen har massa slapstick. Filmsetten och kostymerna är det bästa med filmen men ge dem inte krita för det då dessa är återanvända från Caligula. Hade det inte varit för ALL JÄVLA INCEST så är filmen rätt dumkul, Caligula är komiskt brutal och hela hans hov är idioter, kvinnorna är så ormaktiga att det är underhållande men vissa stunder är svåra att hålla reda på, t.ex  jag vet inte 100% om Agrippina är antingen Claudius eller Caligulas syster och är du ute efter en erotisk rulle så är nog inte detta denna då majoriteten av alla sexscener antingen är incest eller våldtäkt, för att inte tala om hur utdragna alla sexscener är... Vi har till och med ett par scener där 2 åsnor/2 hästar dunkar på varandra i grafisk detalj medans alla står och glor på i förtjustning.. Caligula & Messilina är en enda röra vars italienska ursprung eller överflöd av nakna kvinnor inte kan rädda. Caligula and Messilina får 1/5 Guldkameror. Lite småspännande mot slutet men det är inte alls värt att sitta igenom resten av filmen, vill du se grova sex scener?......internet?

Markus

Haha incest överallt. Välkommen till romarriket!

Svar: Det är mer romantik mellan Caligula och hans häst
FilmFett