0

Robins inlägg nr 500! Star Wars Ep IV: A New Hope

 
Nej, nu jävlar har både Robin och Markus lagt 500 inlägg här på FilmFett! Helt sjukt! Passande då att detta blev mitt 500e inlägg.
 
Luke Skywalker är en ensam bonde som bor med sin farbror Owen på en sandplanet där de odlar växter....utan vatten. Luke lever ett tråkigt liv och drömmer om att kunna besöka galaxer. Då råkar han springa på två androider och får se medelandet från den vackra Prinsessan Leia, som kidnappats av Darth Vader. Hon har gömt information om deras beryktade vapen, The Death Star, i androiderna! Luke springer snart på Obi-Wan Kenobi, som Leia egentligen skulle prata med. Obi-Wan berättar för Luke om the force, jedi-riddarna och att Luke kan assistera i att stoppa Darth Vader och det onda Imperiets planer.
Time to grow myself some plants!
 
Det måste nämnas redan nu att George Lucas borde söka jobb på Asylum Films för att ha spottat ut slemmig CGI i sina äldre varianter av Star Wars. Fan ta dig, George! Men, med detta sagt så är Star Wars en förevigad klassiker. En story om hur en ung man växer upp till att bli en legendar har berättats för och kommer berättas i framtiden. Kort sagt, Star Wars är en futuristisk rymdsaga som åldrats extremt bra.
R2-D2 vill ha en electric blowjob.
 
Effekterna är snygga, karaktärerna är olika i deras personligheter och härliga. Synd bara att man valde att lägga till Jabba The Hut i filmen, istället för att behålla honom som ett mysterium tills hans episka intro i senare filmer.
Han-fucking-Solo är mest karismatisk av alla karaktärerna.
 
Star Wars: The New Hope får 5 av 5 guldkameror. Inget nytt kan sägas om denna fantastiska resa!
 
Robin