0

Bride of the Gorilla

Dr. Taro berättar om en historia om hur djungeln tog lagen I egna händer samtidigt som vi får se ett sönderslitet hotell. Vad har hänt må tro? Som tur är får vi en flashback som börjar med att en vacker dansöska blir avbruten av trädgårdsmästaren Barney. Barney klagar på sina chefer och cheferna klagar på Barney som blir utslängd pga att han har fått nog av att vara snäll mot folk som spionerar på honom. Dansörskan vill dock att Barney stannar kvar och verkar vara betuttad i honom men Barney har ännu en kvinna som vill att han stannar i huset och vi har nu ett triangeldrama att brottas med. Barney får nog och mördar sin chef som är gift med dansörskan ett mord som bevittnas av en zigenerska. Barney lämnar mordplatsen och då går zigenerskan fram och lägger en förbannelse på Barney om att han ska bli en best om nätterna tills hans skuld är betalad eller nått, zigenerskan kan inte prata engelska så bra och jag satt och lekte med en rubrikskub under denna scen. Polis inspektör Taro kallas till platsen för att utreda chefens död.

Look like shit in the morning? Try new Wake fast energy Drink, makes Mountain Dew look like a bitch, just like Robin!

På hotellet....eller.. Boendet? På stället(!) allting utspelar sig på gifter sig 2 mindre viktiga karaktärer och det är då Barneys hand börjar mörkna, han flyr men då han ska visa någon är handen som vanligt. Barney hör djungelns rop och känner att han måste lämna Dansörskan och gå ut i den mörka djungeln. Han förvandlas därpå till en gorilla och vandrar runt hela natten. På morgonen hittas han utslagen i bakgården.. vi har en jävla varulvs historia om en var-gorilla… och dummare blir det!

 "White people shouldn't live too long in the jungle. Brings out their bad side, their jealousies and impatience." Like this movie you mean?

Vad som pågick bakom kameran är mycket mer intressant om vad som händer framför, Raymond Burr och Lon Chaney Jr. gillade verkligen inte alls varandra och Barbera Paytons man lejde en detektiv för att hålla koll på henne så att hon inte vänsterprasslade med andra karlar, han fick ett foto av henne och Woody Strode i sänghalmen. Här har vi en varulvs gorilla film där filmens gorilla endast dyker upp i slutet av filmen. Filmsettet består mest av ett stort hus och ett hörn som pyntats till å bli en djungel. Zigenerskans förbannelse (vad fan gör hon i Afrika?) är lam och ae, det värsta är dels att se Reymond Burr i en sådan skitfilm och att det inte finns något mer att säga…. Tråkiga set, tråkiga skådisar, till och med de bra faller offer för en sjukdom som jag kallar Actos Wontbegoodus. Filmen får 0.5/5 Guldkameror, det passar den, det är mer än Avatar the Last Airbender filmen skulle få om det var den jag reviewade just nu, men ae, här sitter jag å skriver om en film om varulvs gorillor….

 Markus