0

Dustins Fowlplay

Minns ni Eurovision song contest 2008? Inte jag heller men jag minns en deltagare ur tävlingen, Dustin The Turkey från Irland, se hans bidrag här : https://www.youtube.com/watch?v=GfuJaf6IBpk  han kom inte alls långt och fick endast 22 poäng. I Irland är tydligen Dustin en av de mer kända tv personligheterna och har även släppt många cd skivor. Man kan säga att han motsvaras Skurt från Sverige. Dustin har en tv special eller tv film om sig så varför inte spana in denna 47 minuters långa rulle?

 Irland fick lite mer än 12 poäng, de fick 22 och hamnade bland de sista i kvalet till finalen

Dustin och hans gris kompanjon Snotter är ute på jakt efter pengar (han är redan i skuld till en kompis) då de hör på radio hyr mycket artisterna på radio tjärnar så Dustin övertalar Snotter att de ska starta ett band, rättare sagt ett pojkband. De har redan en kamera de ”lånat”  Därefter ringer Dustin från sin lilla studio runt till stora musik producenter för att börja. Men för att starta ett pojkband måste man ju ha pojkar så Dustin håller en audition, men det verkar finnas mer muppar i Irland än fyllon. Dustins första medlem är en kvinna…wtf och samtidigt smyger en snubbe i maskerad kostym runt och försöker förstöra för Dustin. Band träningen börjar och Dustin börjar filma en dokumentär om bandets orgin och tjejen har en idé att bandet ska kallas Mankind. Dustin utpressar en känd radiovärd att låta hans band spela på hans kanal. Men just när Dustin börjar komma på en bra väg att nå toppen snor någon hans bandnamn och sedan bandet. Kan Dustin nå toppen av Irlands musikindustri? Kan Dustin hitta den som förstör för honom? Hur många måste han prata med för att komma närmre toppen?

 Bird jokes and yeadda yeadda yeadda...

Dustin babblar på jävligt mycket, vissa av hans eviga babblingar kan vara kul men det blir lite mycket efter ett bra tag. Han verkar också ha problem med gaser då han fiser och rapar minst 1 gång i varje scen så är det din typ av humor så måste jag fråga vad fan du gör på filmfett? Detta är inte Minecraft ungjävel. Auditions delen är på tok för länge och lika fri från roliga skämt som i Robins Jumper review.Det finns inte mycket att säga, Jag är helt fel publik för filmen, hela Sverige är det då Dustin är som Skurt, man växer upp med Dustin i Irland och dess humor. Hela  filmen är mest Dustin som går runt till kända Irländska media profiler såsom musikproducenter och artister. Dustins Fowl Play får 1/5 Guldkameror, visst det är bara en tv produktion och har ingen riktig story annat än att Dustin snackar upp sig till toppen men annars är det bara en ...vågar jag säga, kalkonrulle?

Markus

Nu Kör vi en TEMAVECKA!