0

The Fantastic solution to Fantastic 4?

Ja reviewsen stormar in till senaste Fantastic 4 filmen och de är inte så fantastiska, just nu har filmen 9% på Rotten Tomatoes och samlar knappast in mat budgeten på box officet, detta är den 3dje filmen som görs om karaktärerna endast så att Fox får behålla rättigheterna till karaktären och det är också den 3dje filmen som ingen gillar om karaktärerna (Officiella film då, Corman filmen från 94 släpptes aldrig officiellt).
"Wow jag tror verkligen Thing är där, han ser så verklig ut i denna film gemnfört med vidundret de hade 2005"- noone ever

Kommer världen få en bra Fantastic 4 film? Och framför allt….vart gick det fel? Filmerna från 2005 fokuserade mer på dåliga skämt istället för att utveckla karaktärerna och dess uppföljare var fan värre än Daredevil. 2015 versionen sägs vara en stor build up till ett klimax som aldrig riktigt sker utan mer löser ut sig själv. Och med tanke på hur bra det går för Marvel filmer nu för tiden, varför får inte Fantastic 4 sin stund i rampljuset?

Varför inte ha Wolverine offra sig för mänskligheten å sen reboota skiten?

Varför inte vänta med fler Fantastic 4 filmer, låta X-men Apocalypse bli färdig och sedan följa i SONYs fotsteg och ge Marvel Studios (Företaget bakom Avengers filmerna och Guardians of the Galaxy) rätt till att använda de karaktärer FOX just nu har i sin ägo som Sony gjorde med Spider-man och låta dem bli en del av Marvel Cinematic Universe. Varför vänta tills efter nästa X-men film? Jo dels för att Hugh Jackman har sagt att det blir hans sista film som Wolverine och ska de fortsätta men resten av film castet så lär de inte bli lika populära då Wolverine är den som många anser bär filmen. Dessutom verkar det som att Apocalypse skulle passa bra som sista film i serien. Fox lär få en stor hög pengar för alla karaktärerna och slipper spendera pengar och tid på att göra en film som troligen floppar och endå ge publiken de filmer som de vill se. Så vad jag anser vara svaret på alla dåliga Fantastic 4 filmer är att tillsammans med X-men ge Marvel tillåtelse att föra dem in till deras Universe och reboota båda de serierna utan en Orgin story då vi redan fått massa sådana men endå behålla ägandet av karaktärerna och ha ett veto eller 2 för att fportfarande äga rättigheterna. Kort sagt kör en Spider-man med de karaktärerna, skippa Orgin Story och släng in dem i Cinematic Universumet, men är Fox producenterna lika inkompetenta som deras nyhets ankare, journalister och framför allt Bill O’Reiley lär det dock aldrig i helvete hända.