0

Midnight Heat

Ännu en film av Brad “The Cinema Snob” Jones och detta blir den 3dje och denna var länge hans favorit film utav hans filmer.

Det härjar en lömsk serie mördare i staden som media döpt till The Scalper och han är alla prostituerades skräck då dessa är hans offer. En kokain beroende snut, Rick, är mördaren på spåren. Mördaren hugger toppen av huvudet på sina offer, mest de som jobbar åt en pimp vid namn Martin vars enda dåd för att göra situationen bättre är att säga åt dem att pöka deras stamkunder. Martin har även en vulgär rival vid namn Phil som vill åt Martins tjejer så hans revir utökas. Phil betalade mycket bra för Nikki, en av Martins bästa ”anställda” som han tvingar pöka alla som är villiga, han bryr sig inte alls om deras säkerhet med the Scalper på fri fot.. Rick får i uppdrag att skugga en gammal …” Bekant” i prostitutionsyrket, Donna Diggs  då hon är ett troligt offer för The Scalper men det vill han inte för att det slutade illa. Samtidigt försöker Martin ta sig ut ur pimp-yrket men med mördaren på fri fot vill han inte lämna dem helt ensamma som lamm i en hage med en hungrig varg utanför.

" I’m Gonna look like I just fucked the living hell out of pure sunshine"

Nikkis senaste kund är lite udda dock och hon är säker på att denna är The Scalper…. Just när det börjar bli våldsamt i sänghalmen dyker Martin upp och skjuter den misstänkta och får ett nervöst sammanbrott så han går in på muggen. Medans Nikki ringer polisen slår den verkliga mördaren till och stryper henne till döds. Rick jagar bort Donnas kunder och gör en deal med henne att han ska gömma sig i ett hotell rum och hon ska ta med sig torskarna till detta rum så han kan förhöra dem alla. Är the Scalper den man minst anar eller den mest uppenbara i hela filmen? Kommer Rick få sitt jobb tillbaka? Hur många nattens lärarinnor (fint slang för horor) kommer falla offer för The Scalper?

  "Apparently She has a mouth like a hurricane and a twat like a earthquake"

Midnight Heat har aldrig getts ut på dvd utan finns bara att hitta på Cinema Snobs hemsida pga att all musik de använder är copyrightad….och fy fan vad bra musik val allt ifrån Bananarama och Laura Branigan till Tarzan Boy  . Hela filmen är en tribut till 80-tals snut filmer fulla av horor, korrupta snutar och pimpar. Video kvalitén och micken som används gör det ibland svårt att se å höra vad som sägs men då filmen är menad att vara så låg kvalité kan det förlåtas. Jake Norville som har rollen som den kokain beroende snuten och hjälten i dramat gör ett bra jobb och Brad Jones han själv är också underhållande i en spoiler fylld roll Som du kanske såg i min version av synopsisen är det jävligt mycket som pågår i filmen  men det blir inte så rörigt endå. Skådespeleriet är amatöraktigt men underhållande. Diggar du 80-talet så är denna ett måste för dig, med låtar direkt taget från en Best of 80s music samlings skiva och dialog så slaskig att man blir tvungen att göra ett könsjukdoms prov bara man lyssnar på den. Midnight Heat får 3,5/5 guldkameror,

 Markus och detta blir min påskfilm, hej de äter i ett par scener och på påsk äter man också!