0

Repossesed

Leslie Nielsen var en komedi kung, hans sätt att förmedla humorn och en legend inom komedier. Han slog igenom stort med några av världens roligaste filmer så som Airplane och Naked Gun trilogin, men tyvärr blev parodi genren en pina som nu inte vill dö efter Spy Hard som Leslie Nielsen också hade huvudrollen i. Trots att Parodi genren är som en ful finne i filmvärlden höll sig Nielsen kvar och var med i dussintal parodi rullar, en utav dessa är Repossesed, en Exrocist parodi där han spelar en parodi utav Max Von Sydows karaktär och Linda Blair återvänder till sin roll som Regan.

 " I klass med Epic Movie och Meet The Spartans"

20 år efter Reagan först blev besatt utav Puzuzu återvänder Puzuzu tillbaks för att ta tillbaka Reagans kropp, Reagan som nu är gift och har barn själv medans Mayaii(prästen som utförde exorcismen) håller nu en klass om demoniska krafter där han berättar i flashback om då demonen kom tillbaka. Nancy som Reagan nu heter är nu die hard kristen och spenderar dagarna som hemma fru och tittar på kristna tv-program. Men då tvn börjar babla om djävulen utlös en kraft värre än någonting man kan tänka sig, dags för Linda Blair att än en gång bli besatt med en helt ny röst som tyvärr inte är Mercedes McCambridge.  Nancy går till doktorn men de hittar ingenting fel så hon vänder sig till kyrkan. Hon möter Luke Brophy, en ung präst som är för nervös att hålla tal inför kyrkan och han är filmens svar på Fader Karras. Men då Brophy tillslut förstår att han handskas med krafter större och mäktigare än han någonsin kunnat förutspå kallas Mayaii in för att brottas med sin gamle rival. Efter många utdragna skämt som kammar hem absolut noll får Mayaii idén att driva ut demonen med rock n’roll! Även denna scen är tråkig som fan.

 " Linda Blair funkar inte utan Mercedes McCambridge röst"

Bröderna Zucker har överdrivit sina jävla parodi filmer som nu bara har refferenser och inga skämt(seriös, lägg av) och det har kommit många som försökt kopiera denna trend och i denna soppa utav trender är Repossesed en av de värsta.  Leslie Nielsen gör det lilla han kan med det sketna manuset och skämt som skrivet av en 5 åring. Filmen försöker också med visuella skämt som verkligen inte är roliga. Jag kan inte beskriva alla skämt och kan inte göra rättvisa för hur illa det är i skrift. För att vara en parodi på en av filmhistoriens läskigaste och mörkaste historia är filmen upplyst none-stop, mycket ljus så den försöker inte ens vara läskig, ja det är en parodi utav en skräckis. Till och med Scary Movie filmerna försökte ha komiska skräckscener och utspelade sig oftast i mörka miljöer. Linda Blair gör inget bra och Brophy är överdrivet mesig och verken inte underhållande för 5 öre. Sminket i parodin är mycket dåligt, bland de värsta jag sett faktiskt. Jag har aldrig sett sådan missbruk utav fjärde väggen skämt, nej jag kommer inte berätta vill du se, se skiten men tyvärr kan jag inte rekommendera att du gör det då Repossesed är slöseri med tid och det finns inget roligt under hela 1 timme och 20 min. För att ha ett sådant parodi vänligt koncept så som Exorcisten missar den varje tillfälle att utföra ett bra skämt Repossesed får 0,5 utav 5 guldkameror. Se den inte.

 "Hur en dum unge som jag lurades till att köpa filmen, i samma stil som Naked Gun, MEN NEJ! DET VAR DEN INTE!"
 
Markus