0

Let My Puppets Come

Från mannen bakom Deep Throat kommer nu en film där 3 killar i djup shit då de är skyldiga en gangster en förmögenhet så de bestämmer sig för att spela in en …vuxenfilm…. Det var också exakt såhär det gick till när Deep Throat gjordes. Det finns 2 versioner, en 40 min lång version och en 72 minuters extended  cut men jag har bara 40 min versionen… varför har jag frågat mig själv många gånger.

 " We're in deep shit" "Meh, Fuck you"

I New York ligger ett kontor, i kontoret finns 3 dockor, Ned, Fred och Red som alla sitter i skiten då företaget är skyldig en gangster, mr. Big, spelad av Luis De Jesus, dvärgskådisen som är mest känd för sina roller i Tromas, The incredible Torture Show(aka. Blood Sucking Freaks) och The Anal Dwarf.  En budpojke, Jimmy ger dem dock en idé för att tjärna alla pengarna som behövs, make a porno. Deras sekreterare, Miss Bliss(som visar sig vara en transa) stödjer idén och vill gärna vara med i den. De börjar fundera ut idéer, en involverar en damdocka som har sex med en hunddocka och nästa idé utspelar sig på ett sjukhus där samma kvinna från hundscener ger huvud till en döende patient. De hör med deras morfar som ringer efter Gepetto för hjälp och han tar med sig Pinocchio. Det första han gör? Klipper av dicken på Miss Bliss. När filminspelningen väl börjar får vi flera olika sångnummer som alla är lustigare än det tidigare. Fred får dock nog och går ut för att ta en drink på en krog där servetrisen är topless och då Fred inte vill se mer tuttar kallar en närsittande kille på krogen Fred för homo och det blir bråk. Fred blir knockad och vaknar upp hos servitrisen ….men detta är mer filler. Filmen de jobbar på har dock inte något slut så de fyller upp med massa reklam för olika sex grejor, som t.ex anti-fisk lukt för kvinnliga organ… emm…okay. Men Mr.Biggs är på ingång och filmen är inte klar, så kommer alla 3 bli mördade på plats? Eller kommer ett mirakel ske?

 " That's just the head nurse"

Det är svårt att förklara den här filmen… det är mest puns på dåliga sex skämt, dockor som gör perversa saker och svär och cameos från porrindustrin så som Al Goldstein. Det är lite roligt att filmskaparna gör narr av sina tidigare erfarenheter inom industrin med Deep Throat. Skämten är dumma men småroliga och sex scenerna är um….jävligt lustiga alltifrån hund sex scenen tills då en kille får en bj av en fisk… Det finns verkligen inte mycket jag kan säga om detta. Let My Puppets Come får 2 utav 5 Guldkameror

 

Markus