0

Crazy Fat Ethel

 

Filmen heter egentligen Criminally Insane, men filmens uppföljare heter Crazy Fat Ethel 2 så jag kallar denna för Crazy Fat Ethel 1 + att Crazy Fat Ethel är ett hysteriskt roligt namn på en film!

 "Enda rimmliga efter en vecka full av skit filmer, är att se so-bad-it's good-skit filmer. Säger doktorn ialla fall och han ljuger sällan, fråga honom själv, han sitter fastbunden nere i källarn"

Ethel är skittjock och kan inte sluta äta, dels är hon våldsam så hon får chockterapi hos mentalsjukhuset men där har hon varit så länge sp det är dags att åka hem, yeey. Hennes mormor plockar upp henne och det är hos mormor hon ska få bo. Väl hemma kan Ethel inte sluta äta och anklagar ”judejäveln” till doktor för mordförsök då hon endast fick pyttelite mat. Men mormor är på doktorns sida och gömmer all mat från Ethel. Ethel tar detta mycket bra, och med bra menar jag att hon går bärsärk och knivmördar stackars mormor.  Efter Ethel har ätit gömmer hon mormors kropp i ett låst rum. Men trubbel nalkas då Ethels horiga syster och hennes nya kille dyker upp för att sova hos mormors hus. Men alla som söker efter mormor blir brutalt (och billigt gjort) mördade. Det blir så många att polisen dras in och frågar Ethel och hennes syrra om folket som försvinnit. Men det nalkas trubbel då systerns pojkvän börjar känna lukten av död från Ethels lille kyrkogård inne i huset och det är ikväll folk ska dö.

 " Filmen har sådan här dålig kvalité från stund till stund"

Med en tagline som ” Fatty fatty 4X4, can’t get through the kitchen door” trodde jag att Criminaly Insane skulle vara mer humorisk, men nej, den är seriös, Ethel har ett beroende utav mat, det går över styr men skådespelerskan Priscilla Alden gör ett helt okay skådespel för den hör typen av film, hon är inte dålig. Hon tar mycket verbala slag om sin tjockhet, men hon gick ner mycket till uppföljaren(som mest såg ut som en hemma film från 90-talet,) och spin-off serien Death Nurse(som också använde stockfootage från denna film). Slutet blir dock segt och dödsscenerna är inte läskiga. Det som står ut mest är nog det att filmen är så billigt gjord och överdriven.  Det finns inte så mycket att säga då filmen knappast stiger över 1 timme och mycket av det är slowmotion och flashbacks. Crazy Fat Ethel får 2 guldkameror av 5, men är den bästa ur Nick Millard(regissör) och Priscilla Aldens(huvudrollsinnehavare) 4 filmer de sammarbetade på.

 
Markus