0

Basket Case 3

Det blir ingen Troma Review till Mars då min dator har varit på lagning, men vi har något lustigare på lur..

Läs först om Basket Case och Basket Case 2 innan du börjar läsa denna.

Basket Case 2 var som Highlander 2, en skit uppföljare till en film som inte var så bra till att börja med, jag gillade Frank Henenlotters Brain Damage(som han gjorde efter att ha gjort Basket Case 1) mer än Basker Case och Frankenhooker ska jag se nån dag, men hur är Basket Case 3? kan den vara sämre än sin efterblivna föregångare?

 Robins reaktion till Total Recall remaken

Efter att Susanes död i förra filmen och Belils äckliga älskog föder Belils älskarinna ett pack med ungar. Granny Ruth tar med hela gänget på en road trip till en av Ruths vänner, Uncle Hal. De bygger upp Hals missbildade son till att vara ett riktigt monster, en när man väl får se fanskapet kan man inte göra något annat än gräva ner sitt ansikte i handen oh undra varför man inte stängt av filmen än. Men lyckan blir kortvarig då ett gäng rånare kommer en kväll oh skjuter Belils flckvänn och snor ungarna. Duane, Belil och resten av missfosterna ger sig ut på ännu road trip för att hitta dem. Det visar sig att kidnapparna är smutsaktiga poliser. Duane rymmer från gruppen och det visar sig vara det som tipsade poliserna. Mer händer inte faktiskt...Freaksen ger sig in på fängelset och försöker få ut ungarna GTA stil men med en tvist, tillsammans med Hals son Little Hal bygger de en maskin som ska göra Belil till en cyborg.

 "Oh Belail, you're such a cute killing machine..."

Basket Case 3 är lika illa som Basket Case 2. Det finns en anledning till att jag inte tog dessa 2 precis efter Robins review utav den första. Jag har alltid sett Baset Case trilogin som en syster trilogi till It's Alive trilogin, de båda innehållder mutanterade familje medlemmar, i första delen av trilogin finns det bara ett moster men ju längre trilogierna fortsätter ju fler blir de och i den 3dje delen byts miljön helt. Tyvärr är det endast första delen i båda serierna som är bra oh sevärda, men It's Alive 2 och 3 har faktorer som räddar dem såsom bra skådespeleri utav VISSA skådisar. Basket Case 3 är full av gross out scenes, dåliga masker och dåligt skådespel precis som del 2 oh de är ungefär lika bra...inte så myket skillnad annat än att i den här delen åker de på road trip för att rädda några ungar. Basket Case 3 får också 1/5 Guldkameror. Nu är det äntligen slut, se endast den första Basket Case och skippa de 2 uppföljarna. snälla låt bli.

 " There Only thing wrong with the Davis baby ....it's alive"

Markus