0

BENEATH THE VALLEY OF THE ULTRA VIXENS

Jag har personligen inte sett Fäbojäntan, den mest kända gladporrfilm gjord i Sverige…men jag tror jag har sett den amerikanska versionen Beneath the Valley of the Ultra Vixens.

Precis som UP! Så består Beneath the Valley of the Ultra Vixens av irrelevant narration, sex scener som poppar upp från ingenstans och bisarr humor.  Kitten Navidad spelar här huvudrollen Laviona som efter att blivit våldtagen av sin man, Lamar, gökar en försäljare och köper sex leksaker och en spansk bok för att lura honom till sig för att sen våldta honom tillbaka. Så kort sagt mycket sex, personer som dyker upp gökar och sen försvinner ur historien. Vi får en gammal gubbe som berättare och hans dialog består mest av hur mycket folk gökar i denna lilla by.

 "Sexleksaks mannen ringer ibland på i Small Town"

Gök, gök, tuttar och snoppar dyker upp hela tiden och lite historia utan bara mer gökande, gökande hit och GÖKANDE DIT OCH!!......

 

 

 
 
 
Okay då var vi på spåret igen. Den allra roligaste sekvensen är då Lamar och Laviona åker till en tandläkare där Laviona bestämmer sig för att sätta på tandläkarens sjukskötrerska medans Tandläkaren själv försöker våldta Lamar. Lamar gömmer sig i tandläkarens garderob och låser in sig.Under den lesbiska sex scenen springer tandläkaren in och hämtar en motorsåg första gången, ett gevär den andra gången osv men dörren vill inte öppnas. Kommer Lamar få smaka på Tandläkarens speciella fyllning? Kommer Lamars och Lavionas rubbade äktenskap nånsin lappas ihopp? Kommer du också bli trött på nakna kvinnor efter denna film?
 
"Stay out of my closet you bitch!"
Beneath the Valley of the Ultra-Vixens var inte bara den sista filmen Roger Ebert skrev till, det var också den sista filmen Russ Meyer gjorde som kom upp på biografer(han gjorde en direct-to-video film år 2002) vilket också betyder att denna var den allra sista filmen dessa två kompanjoner jobbade på tillsammans. Visst de två sista filmerna var bara sleeze och softcore porr, men efter att ha läst dessa manus och manuset till en Sex Pistol film som Ebert skrev som aldrig blev av som skulle kallats "Who Killed Bambi?" så kan jag säga att filmerna är välskrivna och att likså Beyond the Valley of the Dolls så levereras vad det stod i manuset så alla fel filmen har var med flit och de visste att detta inte var Oscars material....och för det kan man inte kritisera.  Det är en sleeze film som lovar sex...och sex får man, det är inte som Scary Movie som lovar skratt och inte håller det.
Beneath the Valley of the Ultra-Vixens får likså UP! 2,5 av 5 guldkameror. Underhållande när de försöker utveckla den lilla story som finns. Roger Ebert skrev aldrig mer manus till en film som färdig ställdes utan fokuserade mer på att skriva reviews för tidningar och senare sitt tv-program. Nu när EBERT FEST är slut har jag en film som jag sett fram emot i år att få se....och idag såg jag den och är redo att berätta mina åsikter om den.
 
 Markus