0

SS Lager 5 womens hell

Ett vänligt tips, BÖRJA ALDRIG ERAN SLEEZE FEST MED RIKTIGA BILDER FRÅN FÖRINTELSEN. Personerna som finner detta sexigt kommer få det jävligt svårt att fortsätta. Men den innehåller en massa skådisar från den tidigare SS experiment Love camp, så som gamlingen, Elsa rip-offen med flera.Alltid kul att se gamla bekanta?

 

Ett flak med kvinnor förs till ett koncentrationsläger för, ja vad annars? Vara försöks kaniner och sexdockor till nazi Tysklands soldater. Givetvis har vi ÄNNU EN ELSA RIP-OFF som jag är jävla trött på. Alina från Jamaica har hamnat i detta kvinno helvete på nått vis vi aldrig får veta men hon och en annan grupp kvinnor tvingas att jobba på horhuset, annars blir de försöks kaniner på andra sidan lägret där det ligger ett forskningslabb där en av doktorerna(doktor Abraham) har ånger över att de testar nya kemiska vapen och dylikt på levande kvinnor(siken loser) . Tyvärr…..så är gubben i frågan filmens bästa del Det är Steiner från förra jävla filmen vi gick igenom vilket gör denna film till en sorts prequel till Love Camp. Han är så renhjärtad och gör allt hemskt för sin dotters överlevnad, och bidrar även till de bästa dialogerna i någon nazisplotation eller women-in-prision film nånsin. Visst det är samma rappakajja om att alla är lika värda och att vissa personer har mörka hjärtan som vi hört förut men det är en uppdatering att de försöker ha en person som man kan hejja på. Vad blir nästa scen efter dessa djupa 5 min? Våldtäkt, våldtäkt och åter igen våldtäkt. Inte ens Alina undkommer detta öde och så här fortsätter det. Men under en orgie fattar Cornorel Strasser tycke för Alina, men detta måste hållas hemligt! Vad skulle sägas om att en högt uppsatt nazi är betuttad i en svart kvinna? Men Nazisterna har större problem som väntar, Ryssen är på intåg!

Förutom Den Goda doktorns repliker om fred på jorden osv så finns det en till faktor som gör denna film den bästa som medkom i Njutafilms boxen, Girl Power! Efter alla våldtäkter och experiment som utförts på dessa flickor tar de över lägret med dunder och brak och sparkar nazi rumpa. Alina tar upp en uzi och som en svart Rambo med bröst så pepprar hon sönder hela jävla lägret i en revolt som står ut i mängden från övriga b-filmer. Den störtsta nackdelen med filmen är att vi då och då får se riktiga filmer från förintelsen vilket är som att verkligen ge fingret till de döda, fast de försöker demonisera nazisterna ännu mer misslyckas det då de senare hoppar till en nu orige. Filmen får 2.5 av 5 guldkameror.

 NU blire inget mer Sleeze! nu ser vi en rätt ny film!
 
 Markus