0

2014- what may come

Så det var 2013 det och det har varit ett bra år även på filmduken. Många bra filmer som This is the End(en av årets bästa) och Lincoln. Vad har 2014 på lur då? Jo en NY JÄVLA Paranormal Activity och The Expendables 3, theExpendables 3 ser dock ut som att vara en adrenalin rush som endast kommer vara sebar på stora duken. Gamla vänner dyker också upp i Dum Dummare 2 där kult figurerna Lloyd och Harry ger sig ut på ännu en resa men den stora tvisten är att Jim Carrey och Jeff Daniels återvänder till sina roller. Arnie återvänder igen i Sabotage och det verkar som att Arnie inte kommer ta ännu en paus från att underhålla oss på film. Robin kommer sörja dagen då Robocop remaken släpps lika mycket som jag kommer hypa årets största film nästa år, okay filmen jag ser fram emot mest nästa år Dawn Of the Planet Of The Apes en direkt uppföljare till Rise men den stora skillnaden nu är att männskligheten är i spillror och alla apor kan prata så det kommer vara mer likt original filmerna och det våras för krig. Detta är vad jag kommer hypa under 2014, under 2012 var det Iron Sky och nu Dawn Of the Planet Of The Apes!

 " Snälla var den Apornas Planet filmen världen har väntat på i snart 30 år!

The Minions från Dumma Mej får en egen film för att? Aja barn älskar dem och Sony är giriga så varför inte och Teenage Mutant Ninja Turtles återvänder till bioduken efter TMNT3 skiten under ledning utav Michael ” oh god no” Bay som vill förstöra ännu en 80-tals serie. Vi får mycket sword and Sandal också med Pompeii och Dwayne The Rock Johnssons Hercules. Men min stora fråga till 2014 är…hur fan kommer Lego filmen bli? Visade den alla sina bästa delar i trailern som MÅNGA filmer gör? Jag kommer se den självklart men kommer den bli lika underhållande som den lovar? Andra filmer man ser fram emot att se är 22 Jump Street som inte verkar så bra men första var mycket roande, Sin City, A dame to kill for ska givetvist ses. Amazing Spider-man 2 verkar bygga upp en hel serie utav filmer bestående av uppföljare med effekter och storylines som slår första Spider-man Trilogin.Och så klart sista Hobbit filmen(ser fram emot den men inte hypad).  Godzilla återvänder till amerikansk mark för att löpa amok för första gången sedan 2004 i Final Wars, kan den bli bättre än Amerikas version av Godzilla från 1998?

"En produkt för att göra reklam för en annan produkt som kan sälja en annan produkt....."

Detta var några av de filmer jag ser fram emot att se 2014 och för att avrunda året så finns det inte så mycket annat än att vi här på filmfett önskar er alla ett gott nytt år och ett gott film år.

 

 

 Markus