0

The Fear 2

Här är ett tips, gör aldrig en uppföljare till en film som inte blev bra från hela början, då kommer du stå där med en film som The Fear 2, eller The Fear Ressurection...ELLER The Fear Halloween Night som ingen kommer förstå, bli skrämd av eller ens komma ihåg. Atmosfären som gjorde den första filmen lite kuslig är borta, inga skådisar är med som man känner igen förutom Betsy Palmer, ( Känd som Jasons mamma i Fredag den 13ne) Nåja, vad bjuder the Fear 2 på?
" Tråkig och mycket hastigt färdigställd"
Jo samma sak som innan! En pojke har hemska minnen av sin far döda hans mor, många år senare bjuder pojken ett gäng folk för att komma över sina rädslor, enda skillnaden är att nu är det Halloween fest inte en weekend. JO VÄNTA! De åker också till en öde plats utan telefon i denna film också.
SÅ Mike bjuder in till Halloween fest där alla går kläda som sina värsta rädslor, en går runt som en haj, en annan i clown dräkt etc. I mitten av det hela finns en gammal docka som användes i indianernas ritualer. folk dör, ingen vet vem mördaren är tills sista halvan av filmen jadda jadda jadda. Skådespeleriet är så dålig att man inte ens bryr sig om att veta karakärernas namn. Men värst av allt är nog Morty. i denna uppföljare kan nu Morty både prata och ta sig ann formen av Mikes pappa. Morty är inte alls lika kuslig som i första FEAR och hans röst är inte alls hotfull. The Fear 2 är ett riktigt bottennapp och får inte en enda guldkamera, det finns inget gott att säga och varje minut känns som en tråkig spik i min kista

0,5 av 5 guldkameror får den och är en av de allra värsta uppföljare jag skådat. Kort review? det finns inte mer att säga om The Fear 2.
Markus